E-Book: Hoe stenen werken

E-book Hoe stenen werken

Onder mijn label InnerPieces verwerk ik de mooiste edelstenen in sieraden en verkoop ik losse edelstenen en steensets. Voor mij is het leven met stenen de gewoonste zaak van de wereld. Graag deel ik mijn visie, kennis en passie voor stenen met jou zodat ook jij van ze kunt genieten!

In dit boek vertel ik over hoe de wereld van kristallen eruit ziet, wat kristallen nou eigenlijk zijn en over hoe ze allemaal hun eigen, unieke bijdrage leveren. Ook geef ik je praktische tips en oefeningen over hoe je met je stenen kunt samenwerken. 

Je leest onder andere over:
– persoonlijke ontwikkeling en transformatie
– het kristallenrijk
– hoe een kristal jou kan helpen
– hoe een kristal uit te kiezen
– hoe je kunt samenwerken met je kristallen
– hoe je je kristallen kunt verzorgen 
– informatie over de kleur van een kristal
– de werking van een aantal kristallen uit de collectie van InnerPieces

Meld je hier aan om het boek te ontvangen
/

( mm / dd )

E-Book: Hoe stenen werken