Skip to content

Over de sieraden
Bij de sieraden van InnerPieces staan de stenen in het middelpunt. Het maken van een sieraad begint bij het selecteren van de stenen. Ik heb verschillende adressen in binnen en buitenland waar ik mijn steentjes inkoop. Ik ben erg kieskeurig en kies alleen zuivere, pure, natuur-echte materialen. Ik laat me hierbij leiden door mijn intuïtie en mijn kennis. Welke stenen voelen goed, dat is voor mij het belangrijkst!

Alle sieraden worden vervolgens met liefde, zorg en aandacht gemaakt en voorzien van een boodschap. Dit zijn teksten die ik zelf geschreven heb op basis van hoe ik de stenen beleef. Tijdens het maken voel ik hun subtiele energie en versterk ik deze. “met mijn edelstenen geef ik mensen een vleugje van hun magie mee”

Nadat het sieraad vervaardigd is worden de stenen nog eenmaal flink opgeladen en zijn ze klaar voor vertrek. Zo gaan ze in optimale staat naar hun draagster om haar te ondersteunen met hun helende werking en te inspireren met de boodschap.

Over de sieraden