OVER INNERPIECES

Onder het label InnerPieces maak ik, Mariska Katerberg-Natte, zilveren en gouden sieraden waarin helende edelstenen de hoofdrol spelen, maar ik persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en verkoop ik losse edelstenen en mineralen. Dit gebeurt allemaal in mijn kleine atelier aan huis in Zeeland. Het is écht mijn plek; rustige muziek, de prachtigste stenen en een vitrinekast vol fonkelende sieraden komen je tegemoet wanneer je binnenstapt. Momenteel zijn we bovendien bezig met het realiseren van mijn volgende droom; een atelier winkel in de tuin!

Kieskeurig op basis van intuïtie
Het maken van een sieraad en het verkopen van losse stenen begint voor mij bij het selecteren van de stenen. Ik heb verschillende adressen in binnen en buitenland waar ik mijn steentjes vandaan haal. Ik ben erg kieskeurig en kies alleen zuivere, pure, natuur-echte materialen. Ik laat me hierbij leiden door mijn intuïtie en mijn kennis. Welke stenen voelen goed, dat is voor mij het belangrijkst! 

Over Innerpieces

Inspirerende boodschap
Alle sieraden worden met liefde, zorg en aandacht gemaakt en voorzien van een boodschap. Dit zijn teksten die ik zelf geschreven heb op basis van hoe ik de stenen beleef. Tijdens het maken voel ik hun subtiele energie en versterk ik deze. “met mijn edelstenen geef ik mensen een vleugje van hun magie mee”

Nadat het sieraad vervaardigd is worden de stenen nog eenmaal flink opgeladen en zijn ze klaar voor vertrek. Zo gaan ze in optimale staat hun drager om haar te ondersteunen met hun helende werking en te inspireren met de boodschap!

Ook losse stenen kun je krijgen met een helende boodschap. Om de juiste steen te kiezen kun je bovendien mijn hulp krijgen! Door middel van een stenenconsult help ik jou met mijn inzichten en advies en kunnen we samen de juiste steen uitkiezen. 

Wie is Mariska?
Ik ben een creatieve geest, altijd al geweest, maar niet altijd de ruimte gegeven! Na mijn studie en jarenlange ervaring als HR manager, trainer en (team) coach ging mijn behoefte aan vrijheid en creeeren knagen: “mijn handen moéten gewoon iets maken!!” Ik ben uit het business leven gestapt en een oude hobby weer opgepakt en afgestoft en ben me stap voor stap gaan ontwikkelen in het maken van sieraden. De lange lessen van een zeer ervaren edelsmid en uren zelfstudie en oefenen hebben daar een grote rol in gespeeld.

Mijn liefde voor stenen… Al van jongs af aan kon ik uren kijken in winkeltjes met stenen en mineralen. Ik had dan al vroeg een mooie collectie die mij nooit verveelde. Toen al was ik onder de indruk van hun schoonheid en van hun subtiele energie, hun kleuren en hun tekeningen. Ik ben geboeid door wat ze met ons doen. Ze kunnen ons prikkelen, of juist rust brengen; contrast bieden of juist zorgen voor harmonie en eenheid.

Mijn droom… Mensen verder helpen op hun pad door mijn liefde voor stenen om te zetten in moderne sieraden met inspirerende boodschap, losse stenen en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s met stenen.

Over Innerpieces