WERKWIJZE SIERAAD OP MAAT

Een sieraad helemaal naar jouw verhaal met een persoonlijke boodschap om jou te ondersteunen, te helpen helen en inspireren, precies waar jij dat nodig hebt. Hoe mooi is dat?! Wanneer jij kiest om een speciaal sieraad door mij te laten maken, is het gebruikelijk dat je bij mij in mijn atelier langskomt zodat we kunnen kennismaken. Wanneer dit, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is kan een afspraak ook via Skype. Het is voor mij persoonlijk zelfs niet per se nodig om je in levenden lijve te zien. Ook met behulp van digitaal contact en bijvoorbeeld een foto kan ik op je intunen en een boodschap schrijven.

Intuïtieve boodschap op papier
Met mijn intuïtieve vermogens zal ik me op jou afstemmen en doorgeven wat mijn gevoel me ingeeft. Ik ben geen voorspeller en ik ga je niet precies vertellen wat jij moet doen. Wel zal ik invoelen op jouw ware kern en de dingen die jou in de weg staan om (meer) naar jouw kern te leven. Ik zal zeker ook altijd een beroep doen op jouw eigen intuïtie. Niemand kent jou immer beter dan jijzelf. Samen kunnen we steeds dichter bij de kern komen. Ik kan jou met mijn gaven adviseren, informeren en stimuleren, maar uiteindelijk is het aan jou om het op jouw manier op te pakken. De informatie die ik je tijdens ons contact doorgeef is veelal intuïtief ingegeven en voor mij moeilijk achteraf volledig te reproduceren. Het kan daarom prettig zijn om voor jezelf pen en papier mee te nemen zodat je een en ander kunt opschrijven. 

Steenselectie
Op basis van jouw wensen en jouw eigen intuïtie, ondersteund door mijn intuïtie en kennis worden we vervolgens naar stenen geleid die jou kunnen ondersteunen, prikkelen of motiveren. De uiteindelijke selectie gebeurt altijd in overleg zodat we tot een optimaal ontwerp voor jou kunnen komen.

Definitief ontwerp
Als laatste maken we tijdens het consult samen het definitieve ontwerp van jouw sieraad waarin de geselecteerde steen verwerkt wordt.

Levertijd
Binnen 6 werkweken na het consult ontvang je van mij jouw sieraad, mits anders aangegeven.

BONUS
Naast jouw prachtige sieraad op maat ontvang je:
– een inspirerende boodschap op papier op basis van het consult
– informatie over het energetisch verzorgen van de steen in jouw sieraad
– een verzorgingsset zodat je je steen kunt ontladen en opladen
– een gedrukte versie van mijn boek “hoe kristallen werken”

Investering
Vanaf €350 kun je een sieraad dat helemaal bij jou past laten maken. Let op, de prijs is sterk afhankelijk van het type sieraad, de geselecteerde stenen en het materiaal gebruik.

LET OP!
Er is per maand slechts een beperkt aantal plaatsen voor het laten maken van een sieraad op maat. Ik werk hierbij op basis van “wie het eerst komt wie het eerst maalt”. Neem contact op voor mogelijkheden en tijdsbestek.

Gun jij jezelf of een geliefd persoon dit kadootje? Neem contact op en we spreken elkaar snel!

Ja! Ik wil dit!

Sieraad op maat
Sieraad op maat

EEN STENENSET OP MAAT

Werkwijze stenenset op maat
Een andere optie is het laten samenstellen van een set stenen die passen bij waar jij op dit moment in je leven staat. Hierbij werk ik op afstand en is het niet nodig een fysieke afspraak te maken. Het samenstellen doe ik op basis van mijn intuïtie. Je kunt aangeven met welk(e) thema(‘s) je speelt zodat ik op basis van kennis en intuïtie stenen bij het door jou aangegeven thema zoek. Je kunt er ook voor kiezen dat ik me “blanco” op jou afstem. In dit geval schrijf ik een intuïtieve boodschap voor je en selecteer ik daar de passende stenen bij. De definitieve selectie van de stenen is altijd aan jou. Ik zal adviseren en opties met prijzen en maten geven maar uiteindelijk ben jij degene die bepaalt wat, welke en hoeveel je wilt aanschaffen.

Levertijd
Na het bestellen van een stenenset op maat krijg je binnen 2 weken de boodschap en de selectie aan voorgestelde stenen toegestuurd.

Investering
Een reading op afstand heeft een waarde van €35 exclusief de stenen. De geselecteerde stenen heb ik veelal in verschillende maten en prijscategorieën zodat je de investering in de stenen zelf kunt bepalen.

 

Ja! Ik wil dit!