EEN SIERAAD OP MAAT

Een sieraad helemaal naar jouw verhaal. Een ontwerp met stenen en een persoonlijke boodschap om jou te ondersteunen, te helpen helen en inspireren, precies waar jij dat nodig hebt. Hoe mooi is dat?!

 • Werkwijze
  Wanneer jij gekozen hebt voor een speciaal sieraad voor jezelf (of een lieve naaste) is het gebruikelijk dat je bij mij in mijn atelier langskomt zodat we kunnen kennismaken. Wanneer dit, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is kan een afspraak ook via Skype. Het is voor mij persoonlijk zelfs niet per se nodig om je in levenden lijve te zien. Ook met behulp van digitaal contact en bijvoorbeeld een foto kan ik op je intunen en een boodschap schrijven.
 • Persoonlijke boodschap
  Mijn mijn intuïtieve vermogens zal ik me op jou afstemmen en doorgeven wat mijn gevoel me ingeeft. Ik ben geen voorspeller en ik ga je niet precies vertellen wat jij moet doen. Wel zal ik invoelen op jouw ware kern en de dingen die jou in de weg staan om (meer) naar jouw kern te leven. Tijdens ons contact kunnen we steeds dichter bij de kern komen. Ik kan jou met mijn gaven adviseren, informeren en stimuleren, maar uiteindelijk is het aan jou om het op jouw manier op te pakken.
 • Intuïtieve boodschap
  De informatie die ik je tijdens ons contact doorgeef is veelal intuïtief ingegeven en voor mij moeilijk achteraf te reproduceren. Het kan prettig zijn om voor jezelf pen en papier mee te nemen zodat je een en ander kunt opschrijven. 
 • Steenselectie
  Op basis van mijn intuïtie en kennis wordt ik vervolgens naar stenen geleid die jou kunnen ondersteunen, prikkelen of motiveren. De uiteindelijke selectie gebeurt altijd in overleg zodat we tot een optimaal ontwerp voor jou kunnen komen.
 • Persoonlijk ontwerp
  Als laatste komen we tijdens het consult samen tot het definitieve ontwerp van jouw sieraad waarin de geselecteerde steen verwerkt wordt.
 • Jouw zilveren of gouden juweeltje
  Binnen 6 werkweken na het consult ontvang je van mij jouw sieraad, mits anders aangegeven.
 • Waarde
  Vanaf €300 kun je zo’n een sieraad dat helemaal bij jou past laten maken. Let op, de prijs is sterk afhankelijk van het type sieraad, de geselecteerde stenen en het materiaal gebruik.
 • LET OP!
  Er is per maand slechts een beperkt aantal plaatsen voor het laten maken van een sieraad op maat. Ik werk hierbij op basis van “wie het eerst komt wie het eerst maalt”. Neem contact op voor mogelijkheden en tijdsbestek.

Gun jij jezelf of een geliefd persoon dit kadootje? Neem contact op en we spreken elkaar snel!

Ja! Ik wil dit!   Kijk hier voor voorbeelden

Sieraad op maat